"Već u prvoj rundi ćemo znati rasplet borbe"

St-Pierre prognozirao meč Khabib - McGregor

"Već u prvoj rundi ćemo znati rasplet borbe"

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor u noći sa subote na nedjelju ulaze u oktagon u borbi za titulu lake kategorije UFC-a.

Jedna od najvećih borbi u povijesti ove organizacije donosi veliko interesovanje sa svih strana svijeta, a komentar na mogući ishod borbe dao je i legendarni Geroges St-Pierre.

On vjeruje da će se već u prvoj rundi znati dosta toga u ovom obračunu.

"Rano u prvoj rundi ćemo saznati šta će se dogoditi. Ako Conor uspije povezati neke udarce može napraviti štetu i rano završiti borbu. Njegov udarac ljevicom je taj koji je uvijek bolan. Dobar je u tome, pa iako to svi znaju, rijetko ko je sposoban izbjeći ga. Khabib to mora napraviti", rekao je GSP, te je dodao:

"Sa druge strane ako ga Khabib uspije srušiti na pod i izmoriti ga ground and poundom, to je njegov teritorij. U prvoj polovini prve runde saznaćemo kakva će borba biti, ali i kako bi mogla završiti", smatra legendarni borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi