"Kukavice, začepi gubicu jer bez 100 miliona nema revanša"
Svi u MMA svijetu su uvjereni kako Conor McGregor neće dobiti šansu za revanš nakon očajne predstave koju je pružio. Protiv Khabiba bi se trebao boriti Tony Ferguson (Foto: Instagram)

Khabibov menadžer jasno poručio

"Kukavice, začepi gubicu jer bez 100 miliona nema revanša"

M. Šljivak

Menadžer koji se brine za karijeru Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz, poprilično je izvrijeđao Conora McGregora.

Irac je jučer na Instagramu pokušao da opravda poraz i najavio je kako želi novi meč, ali Abdelaziz ne želi ni da čuje o tome.

Njega je Conor pred meč sa Khabibom najviše vrijeđao. Optužio ga je da je terorista i da je učestvovao u napadima na SAD 11. septembra 2001. godine.

Sada će McGregor morati da osigura 100 miliona dolara ako želi novi meč sa Khabibom.

"Ovo je odgovor toj kukavici i njegovom jadnom timu koji traže opravdanja. Samo je Bog dao milost Khabibovom srcu i Bog je odlučio pokazati svijetu da si ti zapravo mašina za tapkanje. Ono uopšte nije bilo gušenja, ono je bio 'neck crank'", rekao je Abdelaziz, te je nastavio:

"Ako nam ne možeš osigurati 100 miliona, možeš se boriti protiv nekog durog, jer tvoje jadno dupe neće dobiti šansu za revanš. Otvori trgovinu alkoholom i njega prodaji. Samo začepi jebenu gubicu i gubi se", poručio je Abdelaziz.

On je također odlučio Conora naučiti i tehnikana grapplinga kojeg Irac očigledno ne zna, pa ga je poprilično ponizio nakon svega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi