Khabib ponovo proziva McGregora: Pokazat ću mu i dvoranu jer se ne zna boriti

Pozvao u goste Irca

Khabib ponovo proziva McGregora: Pokazat ću mu i dvoranu jer se ne zna boriti

E. Čaušević

Khabib Nurmagomedov i dalje je u centru pažnje svjetske javnosti, a ovaj put odlučio je uputiti poziv svom protivniku Conoru McGregoru.

Khabib je prije nekoliko sedmica porazio McGregora i odbranio pojas u lakoj kategoriji UFC-a, ali će ostati upamćen po skandalu jer je nakon meča preskočio kavez i počeo tuču s trenerom irskog borca. Strasti su se malo smirile, a otac Dagestanca odlučio je pozvati McGregora da im bude gost na turniru koji se održava u decembru.

Ovo je potvrdio i Khabib koji je poručio da bi volio da McGregor dođe u Dagestan i bude njegov gost. Također, on je dodao da će ga dočekati na najbolji mogući način jer je to svetinja za njegov narod.

"Mi moramo dočekati goste najbolje što možemo jer je to za nas svetinja i Dagestan je poznat po tome. Ako Conor dođe bit će sigurno dočekan na najbolji način. Naši gosti nikad nisu gladni, siti su i obučeni. Možda ćemo mu pokazati i našu dvoranu za hrvanje pošto je očito da se ne zna boriti", poručio je Khabib.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi