"McGregor neće dobiti revanš protiv Khabiba, ali pred šampionom je najveći izazov dosad"
Interesantno je to da je borba Fergusona i Khabiba u prošlosti otkazivana čak četiri puta što zbog povreda, što zbog lošeg stanja nekog od boraca (Foto: EPA)

Joe Rogan tvrdi

"McGregor neće dobiti revanš protiv Khabiba, ali pred šampionom je najveći izazov dosad"

M. Šljivak

Conor McGregor neće dobiti revanš protiv Khabiba Nurmagomedova.

Barem tako tvrdi poznati UFC komentator Joe Rogan koji je u svom podcastu govorio o eventualnoj novoj borbi ovih boraca, ali uvjeren je da od toga neće biti ništa.

Rogan tvrdi da je naredni koji će se boriti sa Khabibom fantastični Tony Ferguson.

"Ne vjerujem da će Conor dobiti revanš. Pametna opklada bi bio Tony Ferguson. Vjerujem da će se on boriti s Khabibom", rekao je Rogan, te je dodao:

"Tonyju UFC nije trebao oduzeti titulu. Čovjek se povrijedio tokom press konferencije, pokidao je koljeno, a šest mjeseci kasnije se vratio i u spektakularnom meču je uništio Anthonyja Pettisa. Kladio bih se da je on naredni Khabibov protivnik",

"On je najteži test za Khabiba jer ima strašan kardio i raznovrsnost u borbi. Može se dobro boriti i kada je na leđima, tako je natjerao Kevina Leeja na predaju i došao je do titule", rekao je Rogan.

Ferguson je jedan od najspektakularnijih boraca UFC-a. U karijeri jena omjeru od 24-3 i ima najdruži niz pobjeda u historiji lake kategorije. Pobijedio je u 11 uzastopnih borbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti