UFC ljepotici ponudio 100 milijardi dolara da spava s njim, ubrzo mu je odgovorila

Laura ima sretan brak, ali...

UFC ljepotici ponudio 100 milijardi dolara da spava s njim, ubrzo mu je odgovorila

Edmir Škorić

Laura Sanko se proslavila radom u UFC-u. U početku je počela kao reporterka, a zatim kao analitičarka, prije nego što je stigla do komentatorske kabine. S godinama je Sanko postala jedno od najprepoznatljivijih lica u ovom sportu.

Prethodno je Sanko ostavila traga u sportu postavši prva ženska komentatorica u UFC-u na UFC Vegas 68. Nakon što se okušala u Contender Seriesu 2017., Sanko se konačno prebacila u veliku ligu ranije ove godine.

I sama bivša sportistkinja mješovitih borilačkih vještina, njeno ​​razumijevanje borbi i onoga što ovo takmičenje zahtijeva doista je izuzetno.

Međutim, biti u središtu pozornosti dolazi s nizom dobrih i loših strana. Za dobro građenu, privlačnu i otvorenu ženu poput Laure, to može privući mnogo neželjene pažnje. S respektabilnih 400.000+ pratitelja na svom Instagramu, Sanko ima posebnu rubriku istaknutih pod nazivom 'Ne'. Ovdje Laura objavljuje screenshote nekih od svojih najdosadnijih fanova i njihovih divljih zahtjeva.

Oglasi

Jedan od razgovora glasio je ovako: "Seks za 100 milijardi dolara", na što je Sanko tada odgovorila: "Oprosti. Trebalo bi mi najmanje "200 milijardi dolara za seks s tobom. Nemoj misliti da si me možeš priuštiti. Ideš na blok".

Uglavnom Laura dobiva brojne komentare na račun svoje figure i izgleda. Međutim, koristeći svoju duhovitost i britak smisao za humor, komentatorica UFC- a često zna od svega napraviti dobru zabavu.

Ko je suprug Laure Sanko, Nathan Sanko?

Budući da Laura izaziva toliko zanimanja na društvenim mrežama i više od toga, mnogi su se često pitali o Laurinom ljubavnom životu. Unatoč tome što ima 40 godina, Laura je u najboljoj formi svog života zahvaljujući rigoroznim treninzima. Međutim, svi potencijalni udvarači bit će razočarani kada saznaju za Laurinog dugogodišnjeg partnera i supruga, Nathana Sanka.

Sudeći prema njihovim društvenim mrežama, Nathan i Laura Sanko su u vezi šest godina. Naposljetku, par se odlučio vjenčati i službeno učiniti stvari u septebru 2012. Osim toga, par čak ima sina po imenu Burke Sanko.

Oglasi

Unatoč tome što je prilično aktivna na društvenim mrežama, Laura Sanko svoj osobni i porodični život radije drži u tajnosti.

Što se tiče njenog supruga, Nathan je bio student ekonomije na Univerzitetu u Arkansasu. Tokom godina g. Sanko je bio dio brojnih poduzeća. Naime, Nathan je bio povezan s Back 2 Basics of Indiana, LLC, od 1997. do 2005., a trenutno je suosnivač i izvršni direktor No Limit Safety, LLC, No Limit Wheels, LLC, i Leggera Techologies, LLC.

Unatoč glasinama o potencijalnoj aferi s Jamesom Krauseom, Laura i Nathan su već više od decenije skupa.

Oglasi

Uz to, čini se da je Laura pronašla ljubav svog života u Nathanu i da će nastojati nastaviti svoj život s njim. Nažalost za njene fanove to znači i da Laura neće razmatrati "ponude" drugih ljudi.