Slavni glumac izvrijeđao Conora McGregora - Irac neobično miran u odgovoru
Čuveni glumac odlučio je javno prozvati MMA borce, a najviše Conora McGregora kojeg ne podnosi (Foto: Instagram)

Zanimljiva scena

Slavni glumac izvrijeđao Conora McGregora - Irac neobično miran u odgovoru

M. Šljivak

Filmska zvijezda Liam Neeson (70) došao je u verbalni sukob s irskom MMA legendom Conorom McGregorom i nazvao ga je poprilično pogrdnim imenom te je izvrijeđao borce koji se bave MMA sportom.

Slavni glumac Liam Neeson dao je svoje mišljenje o MMA sportu. Akciona filmska zvijezda ne cijeni mješovite borilačke vještine i to smatra divljačkim sportom.

70-godišnji glumac smatra da je ovaj sport isto što i obična tuča u baru, a prozvao je veliku zvijezdu Conora McGregora.

"UFC ne mogu podnijeti. Za mene su to kao tuče u barovima. Znam da će borci reći da griješim da mjesecima treniraju za borbe, ali zašto jednostavno ne zgrabiš bocu i udariš drugog lika u glavu?"

"To je vjerovatno naredna faza u UFC-u. Zbog toga ga i mrzim. Taj mali leprikon (irski vilenjak patuljastog rasta) Conor McGregor predstavlja lošu sliku Irske. Znam da je fizički veoma spreman i svaka mu čast, ali ga ne mogu podnijeti", rekao je Neeson.

Oglasi

Interesantno je da Conor McGregor ovog puta nije previše koristio jezik kao što to inače zna. Objavio je kratku poruku na Twitteru.

"Uvijek ponosni Irac", poručio je Conor McGregor 70-godišnjem glumcu rođenom u Sjevernoj Irskoj.

Sada već slavni glumac slavu je stekao u kasnim 50-im godinama. Do tada nije bio velika filmska zvijezda, ali je iskočio u prvi plan i postao je svjetska faca akcionih filmova.

Oglasi

Conor McGregor ove godine se nakon dvogodišnje pauze vraća u oktagon. UFC je potvrdio da će biti jedan od trenera na The Ultimate Fighteru, a zatim će se boriti protiv Michaela Chandlera u povratničkoj borbi.

"Potvrđeni su treneri za 31. sezonu TUF-a. Conor McGregor i Michael Chandler će biti treneri. Sezona će 30. maja do 15. augusta. Na kraju sezone će se boriti McGregor i Chandler. Nemamo datum i lokaciju, ali uskoro ćemo sve znati", poručio je Dana White.

Povratak Conora McGregora sigurno će biti prava bomba za UFC. On je posljednji meč odradio u julu 2021. godine kada je slomio nogu u porazu od Dustina Poiriera.

Irac je u profesionalnoj MMA karijeri koja je odavno u velikom padu odradio 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi