Conora McGregora udario automobil
Irsku MMA zvijezdu 'pokupio' automobil na lokalnom putu

Dok je vozio bicikl

Conora McGregora udario automobil

M. Šljivak

Conor McGregor imao je danas saobraćajnu nesreću nakon što ga je udario automobil dok je vozio bicikl na lokalnom putu. Irac je po svemu sudeći prošao bez težih povreda.

Conor McGregor doživio je danas saobraćajnu nesreću u kojoj srećom nije zadobio teže povrede i zabilježio je kadrove nesreće.

Dok se vozio biciklom na lokalnom putu, Conora je udario automobil i po snimku kojeg je postavio Irac, vidi se da je nesreća bila poprilično ozbiljna.

Imao je 34-godišnji MMA borac dosta sreće. Bicikl mu je uništen, ali on je ostao netaknut te je uspio uhvatiti nekoliko kadrova s mjesta nesreće.

Po snimku se vidi da je The Notorious poprilično uplašen. Drhtao je i duboko disao što je sasvim normalno kada se ovakve stvari dese. 

Oglasi

Dijelovi bicikla razbacani su po putu. Conor je jasno je to imao dosta sreće u svemu jer ovakve nesreće često znaju donijeti mnogo teže posljedice.

"Udario me automobil. Vozač me nije mogao vidjeti od sunca i punom brzinom me je pokupio. Hvala Bogu još nije došlo moje vrijeme za odlazak. Hvala judu i hrvanju. Sreća pa sam znao kako pasti", poručio je Conor, a na snimku se čuje razgovor s vozačem.

"Mogao sam poginuti", govori McGregor dok se čovjek koji ga je udario izvinjava, a Conor nastavlja:

"Sve je u redu prijatelju, sve je u redu".

Ko zna, možda ova nesreća smiri malo irsku MMA zvijezdu. On se u proteklim godinama poprilično bahatio na račun drugih i za mnoge je samo ovo karma zbog svega što radi drugima.

Dosta je i čudnih okolnosti oko irske MMA zvijezde u proteklom periodu. Mnogi su uvjereni da on nikako nije čist i da ima ozbiljan problem s korištenjem određenih ilegalnih supstanci.

On naravno odbacuje takve navode. Tvrdi da je svoje tijelo izgradio na prirodan način i najavljuje veliki povratak u ovoj godini te osvajanje titule UFC prvaka velter kategorije.

Irac je u profesionalnoj MMA karijeri koja je odavno u velikom padu odradio 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

Posljednji meč odradio je u julu 2021. godine, a protivnik mu je po drugi put zaredom bio Dustin Poirier i ovaj meč je izgubio prekidom zbog loma noge.

Promo

Top Komentari

denimen9
Brz oporavak želim!
0 3
F1F
Šta frajer radi pa čudo ga njegov Jisus kriste nije već u " jamu " strpo' !!! Ne daj Bože da ovom gofnetu želim zlo ali... Činiti te raditi ZLO drugom a DOBRU se nadati... Ehhh tu je KVAKA! IPAK , ljudski.. brz oporavak i pamet u glavu ( ako ti je išta ostalo od droga i alkohola) Khabib te nije džabe PONIZIO!!!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi