Lukav plan policije: Kako su nadmudrili Adnana Ćatića i uhapsili ga?

Sve su dobro smislili

Lukav plan policije: Kako su nadmudrili Adnana Ćatića i uhapsili ga?

E. Čaušević

Njemački bokser porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Adnan Ćatić, uhapšen je u subotu u Kelnu.

Poznati bokser uhapšen je na sajmu fitnes opreme "Fibo" jer je optužen da je utajio porez. Ćatić je bio gost na ovom sajmu, a onda su svi ostali šokirani kada se pojavila policija koja je privela ovog boksera.

Ćatić se još uvijek nalazi u pritvoru i navodno će tamo biti sve do petka. Još uvijek nije poznato za koju sumu novca je Ćatić optužen da je utajio, ali se pretpostavlja da će u narednim danima biti pušten na slobodu.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste da su mu itekako namjestili da ga policija uhapsi na ovom sajmu. Ćatić je trebao biti gost i sjediti u VIP loži s braćom Kličko, ali očito je to samo bio plan da se on pojavi tu kako bi ga policija uhapsila.

"Žao mi je Felixa. Dominiraju negativni naslovi o njemu u proteklim godinama. Ne znamo šta će biti od svega. Ako se dokaže da su ove optužbe tačne onda je jasna zakon o svemu tome", rekao je Thomas Putz koji je predsjednik Udruženja njemačkih profesionalnih boksera.

Top Komentari

Ibro
Mogli su ga uhapsiti bilo gdje ali su htjeli da ga osramote pred sto vise naroda. Nikad ne vijeruj krstasima
7 1
Kodex
Mrska svaba kako je podla, mogli su na bilo koji nacin sprovest zakon a ne ovako ponizavanje.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi