Je li ovo najstrašniji nokaut ikad? Borac je iznenada samo pao!
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Je li ovo najstrašniji nokaut ikad? Borac je iznenada samo pao!

Midhat Šljivak

Nevjerovatan nokaut viđen je na bare-knuckle priredbi u Ukrajini.

Tokom meča održanog između Anatolyja Savenka i Malysha Anatoliya vidjeli smo nešto što se ne viđa često u svijetu borilačkog sporta.

Oba borca su uputila brojne žestoke udarce u ovom meču, a zatim se iznenada Anatoliy našao na podu i to da ga rival nije ni dotakao.

Nakon jedne razmjene udaraca u kojoj je Anatoliy dobio udarac, borba je nastavljena, da bi zatim nesretni borac nakon pet-šest sekundi jednostavno pao.

"Izgubio sam svijest. Dobro sam, ali od silnog uzbuđenja se sve ovo desilo. Zdravlje je sasvim u redu", rekao je Malysha nakon ovog meča.

Ovo je bez dileme jedan od nastrašnijih nokauta ikad, a najbitnije je da je Antoliya dobro nakon svega.

Top Komentari

CrveniBar
Najstrasniji ikada, **** vam engleski prevod sve
4 1
brazzoheinzrummenige
Isti nokaut vidjen nedavno na mecu Barboza-Burgos gdje mozak jednostavno odgovori na ucinjenu stetu sa par sekundi kasnjenja. Nista novo u svijetu borilackih vjestina.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi