Plavuša na vaganje došla u dresu Manchester Cityja, kad ga je skinula mnogi su se razočarali

Sakrila je atribute

Plavuša na vaganje došla u dresu Manchester Cityja, kad ga je skinula mnogi su se razočarali

Admin Čaušević

MMA borkinja Dakota Ditcheva pobrinula se da predstavi Manchester City na svom vaganju za finalni meč takmičenja PFL Europe. Ova 25-godišnjakinja (9-0) je neporažena u svojoj profesionalnoj MMA karijeri i ima priliku osvojiti zlato u pekata kada će joj u finalnom meču muha katerogija protivkinja biti Valentina Scatizzi.

Na vaganju obavljenom u četvrtak, djevojka rođena u Manchesteru nosila je dres Manchester Cityja prije nego što ga je skinula uoči vaganja za najveći meč svojoj dosadašnjoj karijeri.

Plavuša je ispod dresa nosila bijelo rubulje koje je vješto prikrilo njene atribute te svi oni koji su se nadali da će vidjeti nešto sočno su se razočarali.

Ditcheva je cijeli život podržava aktuelne prvake Evrope i na društvenim mrežama je objavila nekoliko fotogafija dolaska na mečeve igrane na Etihadu.

Borkinja koja se takmiči u muha kategorija je jedna od britanskih zvijezda u usponu u MMA-u i izgradila je odličnu reputaciju u PFL-u otkako je potpisala ugovor s organizacijom 2022. godine.

Oglasi

Eventualna pobjeda u finalu u petak donijet će Ditchevoj zaradu od 100.000 dolara,kao i mjesto na globalnom popisu PFL-a gdje će imati priliku boriti se na turniru gdje je nagradni fond milion dolara.

Dolazak na vaganje u dresu Manchester Cityja je odličan pokazatelj sve veće popularnosti Građana koji su s godinama postali jedan od važnijih svjetskih klubova.

Kada i ostali sportisti počnu besplatno promovisati neki klub onda je to odličan pokazatelj proboja na veliku scenu.

Manchester City je prošle godine osvojio trostruku krunu te Građani polako, ali sigurno imaju sve veći broj fanova širom svijeta te grade epitet evropskog velikana.

Ipak, sve bi moglo biti urušeno naredne godine u slučaju da se Građani proglase krivim za finansijske malverzacije što bi rezultiralo izbacivanjem u niži rang.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajkan
Nije to dresa nego do slabe hrane.
1 0
BosanskaSvedska
Bolje da je obukla dres svinjskog
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti