Mandić i Sadiković bez medalje na Mediteranskim igrama

Poraženi u borbi za bronzu

Mandić i Sadiković bez medalje na Mediteranskim igrama

Džudisti iz Bosne i Hercegovine Miloš Mandić i Harun Sadiković izgubili su u borbi za bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Taragoni.

Francuz Alexandre Iddir bio je bolji od Mandića u ovom meču u kategoriji do 100 kilograma. Miloš je danas upisao dvije pobjede protiv Alija Erdogana iz Turske i Crnogorca Danila Pantića, dok je izgubio od Alžirca Bouyacouba Lyesa i Iddira.

Sadiković je u kategoriji iznad 100 kilograma dobio Grka Dimitriosa Tsoumitasa, a izgubio je od Srbijanca Žarka Ćuluma. U borbi za bronzu od njega je bio bolji Faicel Jaballah iz Tunisa.

I tekvondoista Karlo Galić je danas nastupio na Mediteranskim igrama, no poražen je u prvom meču od Yunusa Sarija iz Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi