Poznata sportistkinja skida sve sa sebe i ponosi se: "Sve za šaku dolara..."
Foto - instagram

Maryna je u trendu

Poznata sportistkinja skida sve sa sebe i ponosi se: "Sve za šaku dolara..."

M. Šljivak

Brojne sportistkinje odlučile su u prethodnom periodu dodatni novac zarađivati skidajući sve sa sebe.

Dosta je onih koje su otvorile naloge na poznatim platformama za odrasle, te ne znaju šta će od posla, jer svi žele vidjeti njihove golišave fotografije.

U svemu se izdvojila Amerikanka Paige VanZant koja je odavno prešla sve granice s golišavim fotografijama, a njenim stopama krenula je i ukrajinska borkinja Maryna Moroz.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjCPypcsW7o/?hl=en[/instagram]

Ova 31-godišnjakinja postala je prva UFC-borkinja koja je postala član čuvenog Playboya i na društvenim mrežama je promovisala saradnju s ovim čuvenim brendom.

"Sretna sam što mogu objaviti da sam prva UFC borkinja u Playboyu. Jedva čekam saradnju s ovim ikonskim brendom. Platforma ima moj ekskluzivan sadržaj i sve dobijete za dva dolara mjesečno", saopštila je ona.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiGGX79rvw8/?hl=en[/instagram]

Tako je Maryna postala još jedna u nizu atraktivnih sportistkinja koje su odlučile javno pokazati svoje atribute. Zarada je čista i poštena.

Brojne sportistkinje su se odlučile na ovaj korak. Jednostavno premalo zarađuju od nastupa, posebno u UFC-u, gdje su isplate poprilično mizerne za najveću MMA promociju na svijetu.

Maryna za sebe ima poprilično uspješan periodu u UFC-u. Vezala je tri pobjede zaredom i imala fenomenalne nastupe uz bonuse za nabolje borbe večeri.

U profesionalnoj karijeri ova 31-godišnja Ukrajinka kojoj je nadimak 'Čelična dama' je odradila ukupno 14 borbi. Ima omjer od 11 pobjeda i tri poraza.

UFC debi je imala još 2015. godine. U najvećih borilačkoj promociji odradila je devet borbi i ima omjer od šest pobjeda i tri poraza.

Promo

Oglasi