"Mayweather je glup, izgubio je sav novac i mora se ponovo boriti"
Kako bi odbacio navode o bankrotu, slavni bokser se 2017. godine pohvalio čekom od 100 miliona dolara kojeg još nije unovčio (Foto: EPA)

Chael Sonnen odgovorno tvrdi

"Mayweather je glup, izgubio je sav novac i mora se ponovo boriti"

Midhat Šljivak

Slavni bokser Floyd Mayweather ponovo će se boriti, ali ne u MMA-ju kako svi očekuju, nego je prinuđen da se vrati boksu. Ovu informaciju je otkrio legendarni MMA borac Chael Sonnen u izjavi za TMZ Sports.

Sonnen tvrdi da Mayweather jednostavno mora nazad u ring jer je na rubu bankrota.

"“Floyd se neće boriti u MMA-ju, ali će ponovo boksati. Planira se aktivirati u boksu i to na jedan meč", rekao je Sonnen i otkrio je zapravo zašto se Mayweather mora vratiti.

"Floyd je bankrotirao i mora nazad kako bi nešto zaradio. Nije bitno koliko novca si zaradio, bitno je koliko si sačuvao. On je pravi glupan, nije previše bistar dečko, a i ljudi oko njega su još manje bistri",istakao je Sonnen.

Već dugo u američkim medijima kruže priče da Mayweather ima sve manje novca, iako je u karijeri zaradio više od milijardu dolara.

Mayweather se penzionisao nakon 50 pobjede u karijeri i to protiv Conora McGregora i u posljednje vrijeme se spominjao njegov dolazak u UFC. Počeo je sa treninzima, ali nerealno je očekivati da će se boriti van svog terena.

Top Komentari

Benjamingst
I on zeli kupiti klub u Engleskoj? I jos da kupi Ronalda? Napisao sam ranije taj nema ni za auta vise kamoli za nesto vise...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti