McGregor ima poruku za Diaza

Irski borac u svom stilu

McGregor ima poruku za Diaza

Conor McGregor nije imao uspješan nastup na UFC 196. Irac je tokom druge runde poražen submissionom od Natea Diaza, te su tako razbijeni mitovi o njegovoj nepobjedivosti.

U isto vrijeme mnogi su jedva dočekali neuspjeh McGregora, pa su ga javno i prozivali, a najviše se u tome isticao bivši prvak u pero kategoriji Jose Aldo, koji je od čelnika UFC-a tražio revanš. Na red još čekaju mnogi, između ostalog i Frankie Edgar, ali kako stvari stoje najveća svjetska organizacija smatra da za to treba još pričekati. 

Prema pisanjima svjetskih medija najizvjesnija opcija je revanš između McGregora i Diaza, a irski borac na društvenim mrežama već najavljuje njihov novi obračun.

"Bio je to dobar udarac. Uživaj u tome. Vidjećemo sljedeći put", napisao je McGregor ispod jedne fotogarfije na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti