McGregor mora na terapiju kontrole bijesa

Stigla "kazna" za nerede

McGregor mora na terapiju kontrole bijesa

Midhat Šljivak

Conor McGregor provukao se bez zatvorske kazne za incident kojeg je napravio u aprilu pred UFC eventa u New Yorku.

Najveća MMA zvijezda danas se pojavio na ročištu i uspio se nagoditi sa sudom. Prošao je bez zatvorske kazne, može se vratiti borbama, ali je osuđen na pet dana društveno korisnog rada.

Također, irska zvijezda će morati na terapije kontrole bijesa. Dužan je platiti svu štetu nastalu na autobusu, ali s obzirom na to da je jedan od najbogatijih sportista svijeta, to mu neće biti problem.

Nakon što se sve oko Conora smirilo UFC će krenuti u pregovore o borbi koju svi jedva čekaju. Duel McGregor - Khabib Nurmagomedov i želja je da to bude već početkom oktobra.

Međutim, još je uvijek sve daleko od bilo kakve borbe i zaista je teško prognozirati kada će se Irac vratiti u oktagon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi