McGregor ne može bez borbe, Irac se hrvao sa aligatorom
McGregor je ovaj put imao nešto drugačijeg protivnika

Za vrijeme svog odmora u SAD-u

McGregor ne može bez borbe, Irac se hrvao sa aligatorom

S. Pašalić

Conor McGregor je navikao da se bori sa protivnicima koji su u njegovoj kategoriji, ali ovaj put je izazov bio malo drugačiji.

Superzvijezda UFC-a nije mogla odoljeti hrvanju s aligatrom za vrijeme svog odmora u SAD-u.

McGregor se zaputio sa svojom porodicom na Floridu kako bi proslavio 60. rođendan svoje majke Margaret.

Uživali su u raskošnoj večeri u palači Versace, a nakon toga su nastavili uživati u odmoru, međutim McGregor nije imao mira pa je odlučio da uđe u arenu s aligatorom.

Postavio je fotografije ovog neobičnog duela i uspio je uhvatiti aligatora za rep. Zatim se uputio u močvaru gdje je išao loviti aligatore.

McGregor nastavlja sa pauzom od borbi nakon što je dobi šestomjesečnu suspenziju zbog svega što se događalo nakon meča s Khabibom Nurmagomedovim.

McGregor i Nurmagomedov su prije nešto više od mjesec dana saznali svoje kazne

UFC-ove zvijezde su suspendovane zbog incidenta koji se dogodio nakon meča u Las Vegasu sredinom oktobra. Tada je Khabib brutalno savladao McGregora, a nakon pobjede Dagestanac je izletio iz oktagora i krenuo da se obračunava sa Conorovim timom.

Khabib je suspendovan na devet mjeseci i kažnjen je sa 500,000 dolara, s tim da postoji mogućnost žalbe i da se kazna smanji na šest mjeseci.

Conoru je suspenzija na šest mjeseci i mora da plati 50,000 dolara, a suspenzija će trajati do 6. aprila 2019. godine.

Khabiov kolega Zubaira Tukhugov dobio je novčanu kaznu u iznosu od 25,000 dolara. Abubakar Nurmagomedov, koji je sve i započeo, suspendovan je na godinu i sa 25.000 dolara.

S obzirom da mjesec Ramazan nastupa od maja do početka juna, to znači da Khabib neće imati borbu skoro godinu dana.

Top Komentari

Emir
Kako je sa aligatorom hands sa medvjedom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi