"Zaboravi Khabiba i bori se sa mnom, ali ovo nema veze s novcem"
Conor je i prije meča s Khabibom tražio borbu protiv Silve, a Brazilac je sada odlučio da prihvati izazov i samo čeka da se Irac oporavi

Legendarni Anderson Silva je spreman za borbu

"Zaboravi Khabiba i bori se sa mnom, ali ovo nema veze s novcem"

E. Škorić

Jedna od legendi UFC-a Anderson Silva poslao je poruku Conoru McGregoru.

U intervjuu za TMZ je 43-godišnji brazilski borac izjavio kako je želi da se bori s Conorom McGregorom.

Prije borbe sa Khabibom Conor je tvrdio da želi u oktagon sa 43-godišnjim Brazilcem.

"Zainteresovan sam za borbu protiv Andersona Silve. On je legenda, ja sam legenda i idemo to odraditi za navijače. Uvjeren sam da bi navijači sa svih strana svijeta željeli vidjeti tu borbu", rekao je McGregor.

"Prihvaćam izazom Conora, samo čekam da se oporavi od zadnje borbe", kazao je Silva.

"Dva velika imena, dvije legende, zašto se ne bismo borili? Ne vjerujem u revanš Conora i Khabiba, mislim da Conoru više treba borba sa nom. No, ova borba ne bi imala veze s novcem, to je izazov borilačkih vještina", poručio je Brazilac.

U karijeri Silva ima 34 pobjede i osam poraza i jednu borbu bez odluke. McGregor je na uččinku od 21 pobjede i četiri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije