Nikad mirniji Conor McGregor oči u oči sa Dustinom Poirierom
Foto - Screenshot

Suočeljavanje pred borbu

Nikad mirniji Conor McGregor oči u oči sa Dustinom Poirierom

M. Šljivak

Conor McGregor se nakon godinu dana vraća u oktagon i sutra će u Abu Dhabiju imati borbu protiv još jedne zvijezde Dustina Poiriera.

Povratak irske megazvijezde je naravno izazvao veliku pažnju širom svijeta, a pred njim je veliki izazov u liku sjajnog Poiriera, nekadašnjeg privremenog prvaka.

Danas je odrađeno službeno vaganje koje su oba borca prošla uspješno. Zatim je upriličeno i sučeljavanje na kojem za razliku od proteklih godina Conor nije previše ludovao.

[twitter]https://twitter.com/couldbemma/status/1352640429548843008[/twitter]

Mirniji je Irac nego inače. Izrazio je veliko poštovanje prema Poirieru, ali je najavio pobjedu kojom će krenuti po titulu lake kategorije.

Naravno, njemu je glavni cilj da se u oktagonu ponovo nađe sa Khabibom Nurmagomedovim, ali to se po svemu sudeći nikada neće desiti.

Pored duela Poirier - McGregor sutra ćemo gledati još jedan sjajan meč lake kategorije u kojem će snage odmjeriti Dan Hooker i Michael Chandler.

Top Komentari

nedoni46
pozitivno sam iznenadjen susretom, cak mi je i drago sto nema onog psovanja
9 0
WOLF20
Da je ovakav uvijek bio imao bi dosta vise ljudi koji ga postuju
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi