McGregor prihvatio 'Bottle Cap Challenge' i oduševio sve

I to sve sa flašom viskija u ruci

McGregor prihvatio 'Bottle Cap Challenge' i oduševio sve

S. Grebović

Conor McGregor je postao najnovija slavna ličnost koja je prihvatila i uradila iazov pod nazivom 'The Bottle Cap Challenge' i uspješno ga obavio.

Izazov koji zahtjeva vještinu i snalažljivost bivši UFC prvak je rješio tako što je udarcem nogom otvorio čep flaše i sve zabilježio kamerom koja je stajala ispred iste, za šta ga je nominovao britanski glumac Jason Statham.

To možda izgleda lako, ali vjerujte da je daleko od toga. Da stvar bude još zanimljivija, 'Ludi Irac' je sve to uradio držeći flašu viskija u ruci, inače njegovog omiljenog pića.

Kako to tradicija nalaže, onaj koji uspješno obavi ovaj zadatak mora nominovati drugu osobu da isto uradi, a Conor je izabrao da to bude legendarni američki borac Floyd Mayweather.

Top Komentari

Reprezentativac
Ma jašta ovo svaki bolji kompijuteraš napravi za 10 minuta na kompijuteru.,,.kofol pravi snimak., naštimano košto je naštimano da zrinjski bude šampion 2018
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti