McGregor se okušao u američkom fudbalu, pa se obrukao za sva vremena
Prvi put nakon poraza od Khabiba irski borac se pojavio u javnosti, ali bolje da nije jer je ponovo postao meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Dodavanje nije bilo baš najbolje

McGregor se okušao u američkom fudbalu, pa se obrukao za sva vremena

Endin Čaušević

Irski borac Conor McGregor po prvi put pojavio se u javnosti nakon meča protiv Khabiba Nurmagomedova u kojem je poražen u borbi za titulu lake kategorije UFC-a.

McGregor je predao meč u četvrtoj rundi protiv Khabiba i bio je dio skandala kojeg je nakon toga napravio Dagestanac. Irac se nakon toga nije pojavio na press konferenciji, a samo je fotografijom na Instagramu poručio da želi revanš.

No, sedam dana kasnije McGregor je konačno odlučio da izađe u javnost nakon što je nestala masnica ispod oka. On je sa svojim timom bio na meču američkog fudbala, te je potržao ekipu Dallas Cowboysa.

Irac je pristao čak da se okuša u američkom fudbalu jednostavnim dodavanjem, ali to nije prošlo baš kako treba. Mnogi su na društvenim mrežama počeli ismijavati McGregora zbog dodavanja, te mu poručiti da je to uradio kao "curica".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi