Osmijeh na McGregorovom licu, stigao je i novi moćni automobil

Irac djeluje jako sretno

Osmijeh na McGregorovom licu, stigao je i novi moćni automobil

Edmir Škorić

Prošlo je tačno sedam dana od one 'kontroverzne' borbe između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, ali i dalje su Irac i Dagestanac u centru pažnje.

Svaki korak dvojie boraca se pomno prati, u medijima se može baš sve pročitati u vezi jednog i drugog. Sedam dana nakon poraza, McGregor nasmijan šeta Las Vegasom.

Na licu mu nema znakova zabrinutosti i ne izgleda kao neko ko se brine o budućnosti u UFC-u dok je uživao na koncertu repera Drakea, inače svog prijatelja i Migosa.

McGregor je također i bio na promociji svog novog viskija, kojeg nije propustio priliku ispiti u većim količinama, a također je dobio i novi Ferrari, kojeg je isprobao i djeluje kao da je jako zadovoljan njime.

U međuvremenu i on i Khabib su suspendovani, ali konačnu odluku ćemo tek saznati. McGregor je kriv jer se tukao sa članovima Khabibovog tima i obrnuto, s tim da Dagestanca očekuje i do godinu dana suspenzije.

Top Komentari

Chupy
Gonite ga vise, ne zanima nas govno od covjeka. Mc'ćiken jr pokazao da je prenapuhana, prepotentna pedercina. Pisite nam o pravim borcima, o Khabibu o Miocicu, to su pravi borci, prave ljudine, rado procitam o njima, bilo sta da napisete.
22 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi