McGregor se penzionisao, a Khabib ga žestoko provocira

Iskoristio priliku

McGregor se penzionisao, a Khabib ga žestoko provocira

E. Čaušević

Conor McGregor iznenadio je jutros javnost objavom da će se penzionisati kada je u pitanju MMA.

McGregor je putem Twittera odlučio da objavi da se više neće boriti u ringu kao MMA borac, te da je došlo vrijeme za penziju kada je u pitanju ova borilačka disciplina.

"Hej momci, brza obavijest. Danas sam se odlučio povući iz sporta koji je formalno poznat kao Mješovite borilačke vještine (MMA). Želim svim svojim starim kolegama da napreduju u konkurenciji. Pridružit ću se bivšim partnerima koji su se već penzionisali", poručio je irski borac.

Međutim, veoma brzo nakon toga oglasio se i njegov najveći rival Khabib Nurmagomedov koji je iskoristio ovu priliku kako bi provocirao irskog borca.

"Može biti samo jedan kralj u džungli. Samo jedan", poručio je Khabib preko Twittera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi