Conor McGregor objavio kraj MMA karijere: Odlazim u penziju!

Oglasio se na Twitteru

Conor McGregor objavio kraj MMA karijere: Odlazim u penziju!

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor ostavio je sve bez teksta objavom da ide u penziju.

McGregor se oglasio jutros na Twitteru i poručio da ide u penziju kada je u pitanju takmičenje Mješovite borilačke vještine (MMA). Ova vijest je mnoge iznenadila, ali nije prvi put da je McGregor to najavio.

Naime, on je 2016. godine također objavio da će se povući i penzionisati, ali na kraju do toga nije došlo. No, ovaj put je na Twitteru djelovao dosta ozbiljnije.

"Hej momci, brza obavijest. Danas sam se odlučio povući iz sporta koji je formalno poznat kao Mješovite borilačke vještine (MMA). Želim svim svojim starim kolegama da napreduju u konkurenciji. Pridružit ću se bivšim partnerima koji su se već penzionisali", poručio je irski borac.

Top Komentari

manijaci87
e jbg ode ikona MMA.. najbolji borac svih vremena
0 6
mesut10
Volio ga neko ili ne... MMA = Conor McGregor.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi