McGregor 'zakuhao' sa svima, pa dobio poruku da se malo ostavi boce

Ferguson žestoko odgovorio

McGregor 'zakuhao' sa svima, pa dobio poruku da se malo ostavi boce

Midhat Šljivak

Conor McGregor najavio je skori povratak u oktagon.

Irska MMA zvijezda želi veoma brzo borbu, a cilja na sam vrh lake kategorije i redom proziva momke iz vrha.

Prvo je imao verbalni obračun s Dustinom Poirierom, ponovo je zakuhao i sa Khabibom, gdje su ponovo padale teške uvrede, a sada je krenuo i na Tonyja Fergusona.

El Cucuy je u subotu dobio teške batine u obračunu protiv Justina Gaethjea i nakon osam godina je poražen u jednoj borbi, a McGregor je poručio da on nije taj nivo za prvaka.

Ferguson mu je odmah odgovorio i poručio mu je da 'pusti bocu iz ruke'.

"Još su uvijek moja kučkica. Fokusiraj se na to da malo olabaviš bocu iz ruku", napisao je Ferguson uz još nekoliko riječi.

Conor se zatim oglasio i ponovo je izvrijeđao Fergusona.

"Začepi i zahvali sestrama i doktorima koji su ti sklopili lobanju i nauči kako da boksuješ".

McGregor je najavio i kako će se boriti za titulu lake kategorije, ai u to je teško vjerovati jer UFC sada sprema meč Khabib - Gaethje.

Top Komentari

nikokovac
Psiho
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi