Ferguson objavio fotografiju iz bolnice, a fanovi ga ne mogu prepoznati od povreda na licu

Gaethje ga je dobro prebio

Ferguson objavio fotografiju iz bolnice, a fanovi ga ne mogu prepoznati od povreda na licu

Endin Čaušević

UFC 249 donio nam je velika uzbuđenja u subotu, a u okršaju večeri Justin Gaethje je pobijedio Tonyja Fergusona i tako dobio pojas privremenog prvaka lake kategorije.

Ferguson je za mnoge bio favorit u ovom meču, ali ga je Gaethje propisno prebio i zasluženo slavio. Zbog ovog poraza još uvijek nema ništa od okršaja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova kojeg svi čekaju već godinama.

Gaethje je zadao dobre udarce Fergusonu koji je očito bio zbunjen snagom protivnika. Jasno je da je Gaethje zaslužio pobjedu, a Ferguson je odmah prebačen u bolnicu kako bi mu se ustanovile povrede.

Ovaj iskusni borac jutros se oglasio na Instagramu i objavio je fotografiju kako trenutno izgleda. Vjerovatno da ga fanovi sretnu na ulici mnogi ga ne bi prepoznali u ovakvom stanju. U ovom slučaju fotografija zaista govori više nego hiljadu riječi.

Top Komentari

Zoilomas
Iskreno sam uzivao dok sam gledao demoliranje tonija, smece od covjekaa ocigledno i od borca.
0 1
kajzerfrancbekenbauer
Izlizat ce to ova macka ne sekiram se ja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi