"Meč McGregor protiv Khabiba će se dogoditi, a Conor će biti pregažen"

Cormier uvjeren u obračun

"Meč McGregor protiv Khabiba će se dogoditi, a Conor će biti pregažen"

M. Šljivak

Conor McGregor napravio je nedavno u Broklynu potpuni haos kada je odlučio napasti Khabiba Nurmagomedova koji se nalazio u kombiju koji je prevozio borce.

U žestokom ataku povrijeđena su dvojica drugih boraca, Conor je optužen za nasilničko ponašanje i proveo je noć u zatvoru nakon što je uhapšen.

Ipak, mnogi vjeruju kako je sve iscenirano da bi se obračun Conora i Khabiba što više popularizovao. U međusobnom duelu ruski borac je postavljen kao favorit zbog činjenice da je neporažen u karijeri i da dominantno dobija protivnike.

UFC prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier tvrdi da će se meč desiti i da će Conor biti pregažen.

"Taj meč će se dogoditi. To je najunosniji posao za McGregora i onaj potez je stvorio ogroman intere za tim dvobojem", rekao je DC, te je dodao:

"Kada gledam Conorov meč protiv Chada Mednesa koji je sjajan hrvač i onako malen ga je prebio u dvije runde. Premalatio je Conora dok se ovaj nije uspio dići na noge. I to je učinio nakon samo 10 dana priprema jer je meč prihvatio u posljednji trenutak. Vidjeće već šta će se dogoditi kada se zaglavi ispod Khabiba", istakao je Cormier.

UFC navodno već počeo pregovore o obračunu svih obračuna. McGregor se postarao za pažnju javnosti i sada je preostalo da se postigne dogovor o borbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi