McGregor se oglasio prvi put nakon incidenta, pa ubrzo izbrisao post
Foto: Twitter

Irac se suočava se potencijalnom kaznom zatvora

McGregor se oglasio prvi put nakon incidenta, pa ubrzo izbrisao post

Conor McGregor je prije nekoliko dana, pred UFC 223, izazvao pravi haos u New Yorku. Metalnim kolicima je razbio staklo na autobusu u kojem su se nalazili borci koji su trebali učestvovati na ovom događaju.

Kadrovi njegovog divljačkog ispada su obišli svijet, a on je ubrzo i uhapšen. Ubrzo je, ipak, uplaćena kaucija od 50.000 dolara, pa je irski borac pušten na slobodu.

Inače, McGregor je očigledno bio izrevoltiran činjenicom da je UFC odlučio oduzeti mu pojas prvaka u lakoj kategoriji zbog činjenica da ga on nije branio, a isti je sada u posjedu Khabiba Nurmagomedova koji je na UFC-u 223 pobijedio Iaquintu.

McGregor, mađutim, nakon problema u koje se "uvalio" nije onaj stari glasni Conor već od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Ipak, on je danas na Twitteru objavio svoju fotografiju koja je napravljena kada je napuštao sud u New Yorku, a u opisu je samo postavio "molitveni" emotikon.

Nije tačno jasno šta je želio poručiti, ali je ubrzo izbrisao ovaj post. Inače, on bi se 14. aprila trebao pojaviti na novom saslušanju pred sudom u New Yorku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi