Menadžer otkrio koliko će Khabib još minimalno puta ući u oktagon

Ima jasan stav

Menadžer otkrio koliko će Khabib još minimalno puta ući u oktagon

M. Šljivak

Menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz, otkrio je do kada će se UFC prvak lake kategorije minimalno boriti.

The Eagle je ranije najavljivao kako će otići dok je na vrhuncu. Trenutno je tamo i moglo bi se lako desiti da nakon borbe sa Justinom Gaethjeom odradi samo još jedan meč.

Ali Abdelaziz je za bjpenn.com dao objašnjenje do kada ćemo Dagestanca minimalno gledati oktagonu.

"Khabib je na vrhuncu, trenira svaki dan i u sjajnoj je formi. Odluka do kada će se boriti je samo njegova. Znam da će se minimalno boriti do omjera 30-0", rekao je Abdelaziz i nastavio je:

"Justin Gaethje je trenutno najvažnija borba za njega. Iz poštovanja prema drugom borcu niko ne treba gledati iza 24. oktobra. To će biti sjajna borba, oba su šampioni, a vidjet ćemo ko je najbolji", istakao je Abdelaziz.

Podsjetimo, Khabib je na omjeru od 28-0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi