Mike Tyson postavio cijenu za borbu protiv braće Paul

Sve za pare

Mike Tyson postavio cijenu za borbu protiv braće Paul

Midhat Šljivak

Jedan od najvećih boksera svih vremena Mike Tyson ušao bi u ring protiv braće Paul.

Jake i Logan Paul izazivaju veliku pažnju borbama koje organizuju i koje im donose ogromne svote novca.

Protivnici u ringu uglavnom su zvijezde koje nikad nisu bile borci ili se radi o borcima koji su odavno izvan vrhunca, ali to im donosi veliku zaradu.

Mike Tyson bi ušao u ring sa njima, ali cijena je 100 miliona dolara.

"Gledajmo to sa poslovne strane. Ne zanima me ako izgleda glupo ili smiješno, taj novac je pravi i svi ti momci su nokautirani", rekao je Tyson i dodao je:

[twitter]https://twitter.com/MAVERICKxLPP/status/1443782280711917569[/twitter]

"Ako dovedem svjetskog šampiona koji donosi milionsku gledanost, to je odlična stvar. Ali, ako dovedem ovog malog plavookog plavušana, on donosi 70 miliona dolara i on mi je bitan", jasan je Tyson.

Tyson je prošle godine odradio egzibicioni meč protiv Roya Jonesa koji je završen bez pobjednika, iako je Mike izgledao mnogo bolje u ringu.

Dosta se govori o novom nastupu čuvenog šampiona, a vidjet ćemo hoće li do njega doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi