Priča o Tysonu i bijelom luku: "Kad nisam pao u nesvijest"
Foto - EPA

Nevjerovatni Iron Mike

Priča o Tysonu i bijelom luku: "Kad nisam pao u nesvijest"

M. Šljivak

Mike Tyson je kroz boksersku karijeru prošao mnogo toga.

Dosta je zaista nevjerovatnih priča o životu slavnog boksera van ringa, a jednu takvu je za Corriere dello Sport otkrio italijanski pjevač Umberto Smaila.

On je na zanimljiv način upoznao Tysona i njihovog susreta sjećat će se dok je živ. Mike se 'napucao' bijelog luka i izašao je u grad.

"Nije bio loš pjevač. Ipak, te noći se najeo bijelog luka. Mislim da je pojeo barem pola kile uz špagete sa školjkama. Kad nisam pao u nesvijest", otkriva Smaila i nastavlja priču.

"Pjevao sam za njega pjesmu 'My way'. Čudom sam ostao živ od njegovog osiguranja koje me nije puštalo ni blizu. Nisam mario i odlučio sam da mu posvetim pjesmu jer je on čovjek koji je uvijek radio po svom".

Tyson je u jednom trenutku ustao sa stolice i počeo je da pjeva.

"Emocije su ga povukle i počeo je da pjeva. Osim daha koji je bio užasan, bilo je zabavno. Veoma dobar dečko", istakao je italijanski pjevač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti