Dogovara se najbizarnija borba ikada: Jedan od boraca je Mike Tyson, a zarada je 40 miliona eura

Traju pregovori

Dogovara se najbizarnija borba ikada: Jedan od boraca je Mike Tyson, a zarada je 40 miliona eura

A. Čaušević

Uskoro bi mogli biti svjedoci jedne od najbizarnijih borbi u historiji.

The Sun izvještava da je Mike Tyson u pregovorima oko egizibicionog meča protiv YouTubera Jakea Paula.

"Mike i Jake se dogovaraju za egzibiconi meč u Las Vegasu. Verbalni dogovor je već tu, ali sada treba potpisati ugovor i raspodjelu novca", rekao je jedan od izvora.

"Mike želi siguran novac kako bi ušao i ring i zagarantovanu podjelu novca, dok s druge strane isto na umu ima Jake."

"Jake je i voljan da uđe u ring sa čovjekom kojeg je jednom nazvao najlošijim bićem na planeti."

Zagarantovna cifra koja se spominje iznosi oko 40 miliona eura i to je glavni razlog zašto bi se Čelični Mike odlučio za borbu.

Tyson bi tako ušao u ring te se borio protiv 30 godina mlađeg Paula, ali uzimajući u obzir zaradu legendarnom bokseru to ne bi previše smetalo.

Paul je u proteklom periodu pobijedio u nekim egzibicionim borbama, sada ima učinak 5:0 pa bilo interesantno vijedjeti ga protiv Tysona koji bez obzira što ima 55 godina i dalje izgleda fenomenalno.

Top Komentari

Klicko
Ubit ce Iron Mike puru u ovom jutuberu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi