Ovakva zvijer se viđa jednom u 100 godina: Mike Tyson poslao trenera na operaciju
Foto - Instagram

Udarci su bili prejaki i za legendarnog trenera

Ovakva zvijer se viđa jednom u 100 godina: Mike Tyson poslao trenera na operaciju

M. Šljivak

Mike Tyson udara jače nego ikad.

Iron Mike se u subotu nakon 15 godina vraća u ring borbom protiv Royja Jonesa, a ova borba navodno ruši sve rekorde po broju prodanih prijenosa.

Mikeov trener Rafael Cordeiro će odmah nakon borbe na operaciju, a tamo su ga poslali nestvarni udarci bivšeg svjetskog šampiona. Stradalo mu je rame.

"Nisam ovo nikom rekao, ali pokidan mi je rotator ramena od sparinga sa njim. Naredne sedmice imam operaciju. Mike Tyson je već jednog poslao u bolnicu", rekao je Cordeiro i dodao je:

"U dvorani sam čitav život, trenirao sam mnoge borce, ali nikog sa ovakvom snagu. On ima snagu 24-godišnjaka i jedno zna da trenira i da se bori u punoj brzini", istakao je on.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CG8qrO5Jv23/[/instagram]

Cordeiro tvrdi da Mike ne zna šta znači riječi egzibicija i da će meč biti daleko od toga.

"Mike Tyson ne zna šta znači riječi egzibicija. Na početku sam mu sugerisao da ide malo sporije, a pogledao me je i rekao: Maestro, ako usporim, nisam Mike Tyson. Mislim da neće biti nikakve egzibicije u ringu sa dva takva boksera", završio je Cordeiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi