Čuveni kečer spreman ući u ring sa Tysonom: Šta mi se loše može dogoditi?
Foto - Instagram

Jericho bi rado u borbu

Čuveni kečer spreman ući u ring sa Tysonom: Šta mi se loše može dogoditi?

M. Šljivak

Mike Tyson će naredne sedmice odraditi svoj povratnički meč protiv Royja Jonesa, a legendarni bokser već ima ponude za novu borbu.

Mnogi bi se rado našli u ringu sa njim, a među onima koji su spremni da se dokažu je čuveni kečer Chris Jericho.

On smatra da mu Tyson ne bi mogao nanijeti štetu veću nego koju već godinama ima izvodeći sjajne nastupe u ringu.

"Ranije ove godine sam imao mali sukob sa Tysonom. Ko zna hoće li se opet dogoditi, ali ako želi, odradit ću sa njim meč u boksu", rekao je Jericho i dodao ej:

"Koliko lošije mogu proći ako dobijem batine od Mikea Tysona kad već godinama dobijam batine od svih tih momaka? Može me udariti i bit ću dobro", uvjeren je Jericho.

Hrabar je, tu nema dileme...

Top Komentari

Chupy
I Jericho bi para s ku.rca??? I ja bi rado borbu s Tysonom evo. Sta mi se moze dogoditi. Dobit cu po *****i i uzet 50-60 milja i cao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi