Prišao Tysonu iza leđa i "izazvao" ga na borbu, ali se odmah žestoko pokajao

I dalje ima nevjerovatnu brzinu

Prišao Tysonu iza leđa i "izazvao" ga na borbu, ali se odmah žestoko pokajao

E. Čaušević

Super Bowl ponovo je donio pravi spektakl, a mnogi su uživali u meču u Los Angelesu između LA Ramsa i Cincinnati Bengalsa.

Na kraju su LA Ramsi uspjeli da dođu do pobjede i trofeja jer su u finalu slavili sa 23:20. Super Bowl nam je kao i svaki put donio pravi spektak, a mnoge poznate ličnosti su iskoristile priliku da gledaju ovaj meč.

Među njima je bio i jedan od najboljih boksera svih vremena Mike Tyson koji je uživao u sinoćnjem meču, a imao je i jedan zanimljiv "okršaj".

Njemu je s leđa odlučio da priže nekadašnji NFL igrač Brando Marshall koji je pokušao "izazvati" Tysona na boks meč, ali se pokajao odmah kada se nekadašnji šampion okrenuo.

Iako ima već 55 godina Tyson je još jednom pokazao da ima nevjerovatne kretnje i brzinu kada je u pitanju boks, a naravno sve ovo bila je samo šala.

Nakon što je Tyson sjeo na kraju je Marshall odlučio da mu priđe i pozdravi se s njim, te je i sam priznao da je bio šokiran brzinom legendarnog šampiona.

Top Komentari

Sars33
Ja gluposti... pa i retard bi skonto da je ovo bilo cisto drugarski... kaze pokajo se, za sta? Sto se zezo?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi