Mike Tyson će već za osam dana zakoračiti u ring

Neće se boriti, ali počinje promocija

Mike Tyson će već za osam dana zakoračiti u ring

Midhat Šljivak

Legendarni Mike Tyson će već za osam dana ponovo zakoračiti u ring.

Iron Mike se žestoko priprema za povratak boksu kojeg je najavio i svi fanovi jedva čekaju da ga nakon 15 godina ponovo vide među konopcima.

Već za osam dana Tyson će se naći u ringu. Međutim, neće on biti taj koji će se boriti već će biti dio priredbe AEW TNT Championshipa, konkurente kompanije WWE federacije, odnosno popularnih kečera.

Tyson će podići ruku pobjedu meča između Codyja i Lancea Archera i na taj način će vjerovatno početi i istinska promocija njegovog povratka boksu.

Mike prije nekoliko sedmica najavio kako se želi vratiti u ring kako bi radio humanitarne mečeve, a nakon najave povratka dobio je brojne ponude za borbu.

Tako je već kontaktiran od poznatih imena Evandera Holyfielda, Dannyja Williamsa, ali i od ljudi koji rade egzibicione borbe, pa nam ostaje da vidimo šta će na kraju Mike da odabere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi