Tyson nije poslušao: Molio sam ga Mike, nemoj, ne vraćaj se...

White ne želi Mikea nazad u ringu

Tyson nije poslušao: Molio sam ga Mike, nemoj, ne vraćaj se...

M. Šljivak

Mike Tyson spreman je da se vrati u ring.

Jedan od najboljih nokautera svih vremena počeo je sa žestokim treninzima kako bi mogao raditi egzibicione mečeve, a već dobija ponude sa svih strana za borbe.

Njega brzina i pokretljivost su nevjerovatni za čovjeka od 53 godine, no nisu svi za to da se Tyson vraća u ring. Jedan od njih je predsjednik UFC-a Dana White.

White tvrdi da je molio Iron Mikea da se ne vraća u ring...

"Volim Mikea i doslovno sam ga molio da se ne vraća boksu. Rekao sam mu: Izgledaš dobro, još si eksplozivan i moćan i jedan si od najvećih svih vremena, ali Mike, imaš 53 godine i molim te nemoj, molim te", rekao je White u podcastu Tim and Sid.

Tyson ga naravno nije poslušao i vidjet ćemo hoće li se na kraju zaista i pojaviti u ringu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi