Mike Tyson izazvan: Dajmo ljudima ono što žele vidjeti!

Holyfield poslao jasnu poruku

Mike Tyson izazvan: Dajmo ljudima ono što žele vidjeti!

M. Šljivak

Mike Tyson zvanično je dobio novi izazov.

Čuveni bokser počeo je s treninzima za povratak u ring, a nakon što se pojavio video njegovih zastražujućih treninga, odmah je dobio brojne ponude za mečeve.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CADjPgOl_Nw/[/instagram]

Među onima koji su zvanično izazvali Iron Mikea je i njegov čuveni rival Evander Holyfield (57), koji je spreman Tysonu pružiti šansu za revanš.

Holyfield je tokom karijere dva puta pobijedio Tysona, a posebno je u pamćenju ostala borba iz 1997. godine kada mu je Mike odgrizao dio uha.

Čak 23 godine kasnije 57-godišnji Holyfield je spreman da pruži novu šansu velikom rivalu i zvanično je potvrdio kako želi borbu.

"Da, želim se boriti proti Mikea Tysona. Spreman sam, osjećam se dobro za čovjeka od 57 godina. Mogu se nositi s njim, ali i Mike treba potvrditi želju za borbom", rekao je Holyfield i nastavio je:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAHLkFTFSOG/[/instagram]

"Trebamo naći rješenje koje nije čisto borba za nokaut. Nije bitno ko će pobijediti već da pokažemo ljudia da smo nekada bili najbolji borci svijeta i da zajedno možemo napraviti nešto za druge. Dajmo ljudima ono što žele vidjeti, rekao je Holyfield.

Nekadašnji prvak svijeta rukavice je okačio sa 48 godina, ali i on pokazuje da još uvijek itekako ima materijala u njemu, iako je čak devet godina stariji.

S druge strane Tyson je zaista impresivan za jednog 53-godišnjaka i brzina ruku je i dalje tu kao u najboljim danima.

Promo

Top Komentari

k.i.a.19
Oni bas znaju kako lako doci do velikog novca...sve su oni vec ranije dogovorili ?
4 0
MaDaj
Daj mo ljudima ono sto zele... Nisam bas siguran da ljudi zele da gledaju dva djeda kako se grle u ringu i dizu 20-30 miliona za te zagrljaje ;)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi