Voditelj ostavio sve u čudu: "Podsjećaju me na preminulog Mikea Tysona"
Iron Mike je u šestoj deceniji života još uvijek u fenomenalnoj formi (Foto: EPA)

Izvinio se zbog greške

Voditelj ostavio sve u čudu: "Podsjećaju me na preminulog Mikea Tysona"

Midhat Šljivak

Zanimljiv lapsus desio se jučer u programu američkog Fox Sportsa kada je voditelj Colin Cowherd proglasio mrtvim legendarnog boksera Mikea Tysona.

Colin Cowherd vodio je program posvećen NFL play offu. U jednom trenutku je odlučio usporediti ekipu Buffalo Billsa s legendarnim Mikeom Tysonom.

Cowherd je potom napravio bizarnu grešku. Proglasio je Tysona pokojnim dok ga je poredio s Billsima.

"Buffalo Billsi me podsjećaju na pokojnog Mikea Tysona. Uvijek imaju moć nokauta dok god je Josh Allen tu", rekao je Cowherd.

Kasnije je na društvenim mrežama ispravio grešku. Napisao je šta je zapravo htio reći tokom predstavljanja Billsa.

Oglasi

"Stari Mike Tyson, a ne pokojni. Izvini šampione", napisao je Cowherd nakon greške koja mu se desila.

Mike Tyson je srećom još uvijek zdrav i živ. Trenira redovno s 56 godina i izgleda zaista fenomenalno duboko u šestoj deceniji života.

"Polizao sam žabu i rekla mi je da se vratim u ring"

Legendarni Mike Tyson imao je uspješan povratak u ring 2020. godine kada je u egzibicionom meču remizirao s Royom Jonesom Juniorom iako je u ringu bio mnogo bolji rival.

Tyson je pokazao da je još uvijek zaista žestok. Njegovi udarci su veoma opasni, a Mike je u podcastu Joea Rogana još jednom otkrio da su psihodelična sredstva bila razlog za povratak.

Zapalio je džoint u studiju Joea Rogana i počeo je priču.

"Polizao sam žabu i žaba mi je rekla: 'Moraš to da napraviš, moraš", otkrio je Tyson uz začuđeno lice Joea Rogana koji je u pitao: "Žaba ti je rekla da se vratiš?

"Da. Rekla mi je da to moram napraviti i izgubio sam kilažu".

Tyson je otkrio i da je umjesto Roya Jonesa trebao da se bori s Bobom Sappom.

"Trebalo je da se s njim borim umjesto Roya Jonesa. Roy se umiješao, još neki bokseri, Evander Holyfield i onda ovaj klinac Jake Paul. Tako je počela njegova priča", tvrdi Tyson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi