Spavajući intervju Mikea Tysona: Čuveni udarač objasnio razlog zbog kojeg je zaspao
Foto - Screenshot

Nije mogao ostati budan

Spavajući intervju Mikea Tysona: Čuveni udarač objasnio razlog zbog kojeg je zaspao

Midhat Šljivak

Legendarni Mike Tyson (56) imao je zaista legendarnih trenutaka nakon završetka profesionalne karijere.

Iako se uvijek mnogo više priča o onom što je radio tokom karijere, koja je mogla biti i veća da Tyson nije imao kratak fitilj, život nakon boksa mu je donio također dosta interesantnih situacija.

Tako je prije dvije godine Mike Tyson zaspao tokom intervjua u emisiji 'Dobro jutro Britanija', koju vode Piers Morgan i Susanna Reid.

Reid je u jednom trenutku pitala Tysona o odluci da u povratničkoj borbi protiv Roy Jonesa bokseri ne nose kacige, ali Tyson se ubrzo izgubio. Zaspao je usred intervjua.

Danas se ovoj sceni Iron Mike nasmijao. Priznao je kako je zaspao, a otkrio je i razloge.

"Povrijedio sam se baš tih dana na treningu. Dobio sam neko sredstvo protiv bolova od supruge i kada sam ih popio, nisam mogao progovoriti kako treba. Bio je to pravi haos", rekao je Tyson.

Piers Morgan priznaje da mu je bilo neprijatno vidjeti Tysona kako spava.

"Ljudi su mislili da sam toliko dosadan voditelj da sam te uspio uspavati. Moraš preuzeti odgovornost za to", našalio se Morgan, a Mike je to i učinio:

"Moja greška, moja greška", rekao je Tyson.

Dosta je priča o novom povratku Mikea Tysona u ring. On i dalje žestoko trenira i nije nemoguće da se vrati u još jednom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi