Neko je naletio na Mikea Tysona i nije se dobro proveo
Legendarni bokser često se na ulici suočava s napornim fanovima i često zna reagovati na to (Foto: Screenshot)

Iron Mike priznao

Neko je naletio na Mikea Tysona i nije se dobro proveo

M. Šljivak

Legendarni Mike Tyson (56) priznao je u svom podcastu kako je nedavno van ringa koristio svoje strašne udaračke vještine kako bi određene ljude postavio na mjesto gdje pripadaju.

Legendarni Mike Tyson jedan je od najvećih udarača svih vremena. Njegovi nokauti prepričavat će se dok je svijeta i boksa, a tokom nevjerovatne karijere Iron Mike je znao napraviti ozbiljne probleme i van ringa.

Često je Mike izazivao obračune. 'Vruća glava' mu je pravila ozbiljne probleme, ali sada je čuveni bokser mnogo mirniji.

Ipak, Tyson je priznao da je nedavno morao ponovo koristiti vještine kako bi riješio određene nesporazume. Neko je uspio dobiti batine.

"Ne tako davno imao sam tuču van ringa i ja sam bio taj koji je bacao udarce. Volim te bahate c**e. Volim ih postaviti tamo gdje im je mjesto", rekao je Mike Tyson.

Iron Mike nije otkrivao tačan datum 'meča' koji se desio van ringa, ali 56-godišnji bokser je prije nekoliko mjeseci bio učesnik incidenta u avionu.

Oglasi

Tada ga je naporni putnik vrijeđao i ismijavao. Mike više nije želio da trpi i zadao mu je nekoliko udaraca.

Mike Tyson je još davno najavio da će nekog prebiti zbog bezobraznog ponašanja

Još 2020. godine u jednom intervjuu Tyson je najavio da će društvene mreže nekog skupo koštati. Smatra da je bezobrazluk na njima prešao sve granice.

"Društvene mreže su mnoge napravile opuštenim u ismijavanju drugih, a da za to ne dobiju batine", poručio je 2020. godine Tyson.

On nije želio više da trpi uvrede koje je dobio. Odlučio je reagovati i zadao je nekoliko udaraca momku koji su zaista ponio veoma bahato.

Podsjetimo, legenderni udarač je najmlađi teškaški prvak svijeta u historiji boksa, a njegovi nokauti su nešto što će se zauvijek pamtiti.

Karijeru je veliki Tyson okončao 2005. godine s učinkom od 50 pobjeda, šest poraza i dva no contest meča.

Da nije imao zakonskih problema i ludu glavu, vjerovatno bi bio i najveći bokser svih vremena, ali i ovako je jedan od najboljih koji su se pojavili.

Nevjerovatne stvari je ovaj čovjek radio u ringu i ovakav bokser se vie neće pojaviti.

Top Komentari

kenny
Dobrojustro SS vijest stara skoro godinu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi