Sin velikog šampiona ne vjeruje da bi njegov otac mogao izgubiti od Tysona: Odavno je u treningu...
Foto - EPA

Evan Holyfield uvjeren u pobjedu

Sin velikog šampiona ne vjeruje da bi njegov otac mogao izgubiti od Tysona: Odavno je u treningu...

Midhat Šljivak

Nekada veliki šampion Evander Holyfield (58) izazvao je Mikea Tysona na treću borbu i prema njegovim riječima pregovori idu dosta dobro.

Iron Mike se nedavno vratio u ring nakon 15 godina pauze i u egzibicionom meču je za protivnika imao Royja Jonesa.

Mnogi su nakon toga iskazali želju da se bore sa Mikeom, a Evander je glavni kandidat za meč. Njegov sin Evan Holyfield vjeruje da će otac dobiti i treći meč protiv Tysona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIles3ihXqI/[/instagram]

"Moj otac izgleda veoma isklesalno. Znam da sve vrijeme trenira, čak i prije ove priče o povratku i veoma sam uzbuđen da vidim šta će se desiti", rekao je Evan i dodao je:

"Ne vjerujem da će izgubiti. Dvije borbe su išle po njegovom i vjerujem da će isto tako biti i u trećoj. Znam da je sve za humanitarne svrhe i to, ali na kraju dana ne vjerujem da će moj otac biti prebijen".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHZdPp3Bq4F/[/instagram]

Holyfield je posljednji meč odradio 2011. godine, a 1996. i 1997. godine je dva puta dobio Tysona koji mu je odgrizao i dio uha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi