Mike Tyson i Evander Holyfield u ringu u borbi od gotovo 300 miliona dolara?
Foto - Instagram

Holyfield tvrdi da se sve dogovara

Mike Tyson i Evander Holyfield u ringu u borbi od gotovo 300 miliona dolara?

M. Šljivak

Mike Tyson i Evander Holyfield mogli bi se ove godine naći u ringu u borbi vrijednoj gotovo 300 miliona dolara.

Treći duel dvojice legendarnih boksera trebao bi se održati u Dubaiju u narednih nekoliko mjeseci i bit će to sasvim sigurno okršaj koji će mnogi htjeti da vide.

Holyfield je devedesetih dva puta pobijedio Tysona. Prvo ga je u novembru 1996. godine pobijedio tehničkim nokautom u 11. rundi, da bi u junu naredne godine Iron Mike izgubio diskvalifikacijom nakon što je odgrizao dio uha Holyfieldu.

Iako su obojica duboko zagazili u šestu deceniju života interes za novom borbom postoji. Dugo se priča o tome i Holyfield sada tvrdi da će se borba i desiti. Navodno je sve vrijedno oko 300 miliona dolara.

Naravno, radilo bi se o egzibiciji, baš kao što je to Tyson nedavno napravio sa Royjom Jonesom, jer za borce u njihovim godinama sve ostalo bi bilo opasno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHYLqj1B-rg/[/instagram]

Holyfield ima 58, Mike 54 godine. Istinske su bokserske legende, ali u njima još itekako ima materijala za borbu.

Top Komentari

miki30
Koja je ova amerika cirkus, sve sami show!! Pa ko bi da gleda djedove kako se povlače po ringu, čuj 300 mil. Zemljo otvori se!! Al šta očekivati od amera, koji lude za kečerima, a zna se da se uopšte neudaraju i da je sve naštimano.
3 0
prometej
Ma milijardu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi