Sve je potpisano: Mikea Tysona čeka spektakularan meč protiv najvećeg rivala
Foto - EPA

Treći put protiv Holyfielda

Sve je potpisano: Mikea Tysona čeka spektakularan meč protiv najvećeg rivala

M. Šljivak

Mike Tyson (54) se krajem prošle godine vratio u ring nakon deceniju i po u egzibicionom meču protiv Royja Jonesa Juniora.

Pokazao je Iron Mike da još uvijek ima bombe u rukama. Redovno trenera za nove izazove, a ubrzo će se naći u ringu sa svojim najvećim rivalom Evanderom Holyfieldom (58).

Tysonov veliki prijatelj Zab Judah tvrdi da je sve potpisano o trećem meču između Mikea i Evandera.

"Borba je dogovorena. Mike Tyson protiv Evandera Holyfielda tri - nevjerovatno", rekao je Judah i dodao je:

"Sve me oko te borbe zanima. Samo pogledajte prva dva meča i znat ćete zašto morate gledati treći. Sve je potpisano, obojica svakodnevno treniraju i tu neće biti nikakvih igrica. Bit će to pravi meč", rekao je Judah.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJRh6FiBYMv/[/instagram]

Borba bi se trebala održati u Dubaiju, a pretpostavlja se da će zarada od nje biti oko 300 miliona dolara.

Tyson ima dva poraza u borbama protiv Holyfielda. Prvo je tehničkim nokautom u 11. rundi poražen 1996. godine, a 28. juna 1997. godine je odgrizao komadić uha Holyfieldu i diskvalifikovan je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi