4

Komentari (4)

Zoilomas
Bilo kako bilo Ali i Tyson su veliki prijatelji i dvije legende sto nakon njih box nije isti. To sto se prica ko bi pobjedio izmedzu njih dvojice nije ni realno jer su dva borca koja su kompletno druge generacije i borila se u drugim vremenima. Ipak ih je spojio Holmes zato sto je bio bezobrazan prema obojici I pobjedio Alia dok je bio na kraju karijere I na lijekovima. Ali je zelio da Tyson unisti Holmsa pa se tako I dogodilo u cetvtoj rundu. Tyson je do godinu dana prije borbe upoznao Alia kroz trenera I od tog momenta je pocelo pripramanje i veliko prijateljstvo Tysona I Alia. Zato kacket dole ovim legendama koji su promjenili box I digli standarde za sva vremena a ko bi izmedzu njih pobjedio je manje vise nebitno jer bi bio kao mec za donaciju prema imigrantima ili nesta.
user1583752673
A Ali izjavio dok je bio ziv da bi njega Tyson dobio u svojim najboljim godinama
Zulfikar
Dobio bi ga Tyson ukoliko bi ga potrefio, po svemu sudeci Ali bi ga svojom brzinom toliko umorio da bi tamo poslje7,8 runde razvalio.
user1583752673
Necemo nikad saznati ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.