5

Komentari (5)

razdeGo9
Da, želim se boriti proti Mikea Tysona. Spreman sam, osjećam se dobro za čovjeka od 57 godina...S druge strane Tyson je zaista impresivan za jednog 53-godišnjaka..Nekadašnji prvak svijeta rukavice je okačio sa 48 godina, ali i on pokazuje da još uvijek itekako ima materijala u njemu, iako je čak devet godina stariji.. kako je 9 god ??????
k.i.a.19
Od 48 do 57 god, holyfield je stariji 9 godina od kako je zavrsio karijeru, nije rijec o razlici u godinama između tysona i holyfielda
razdeGo9
Pa procitaj fino tekst
MaDaj
Daj mo ljudima ono sto zele... Nisam bas siguran da ljudi zele da gledaju dva djeda kako se grle u ringu i dizu 20-30 miliona za te zagrljaje ;)
k.i.a.19
Oni bas znaju kako lako doci do velikog novca...sve su oni vec ranije dogovorili ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.