"Bio bih bolji da sam duvao, jednom sam momku slomio leđa i razbio kukove dok sam bio naduvan"

Tvrdnje legendarnog Mikea

"Bio bih bolji da sam duvao, jednom sam momku slomio leđa i razbio kukove dok sam bio naduvan"

A. Čaušević

Kombinovanje droge i boksa nije baš kao kombinacija sttovrena u raju, ali Mike Tyson ima drugačije mišljenje. 

Tyson je izjavio kako žali što nije posvećivao više pažnje pušenju marihuane tokom bokserske karijere. Umjesto toga šmrkao je kokain.

Čelični Mike je izgradio carstvo od marihuane nakon odlaska u penziju, ali kako kaže žali što nije ''duvao'' dokom bokserskih dana.

"Trebao sam pušiti marihuanu dok sam se borvio. Bio bih bolji borac. Jednom sam se napušio kanabisom i slomio sam momku leđa, razbio sam mu rebra i očnu duplju, a bio sam naduvan."

"Kokain, ja sam narkoman, rođeni narkoman", glasio je Tysonov odgovor na pitanje koju drogu je najviše koristio tokom karere.

"Bio sam narkoman ili svećenik. Nisam uravnotežena osoba. Mogao bih se ubiti kad bih se izabalansirao."

Ovaj 55-godišnjak je svojevremeno zavšio u zatvoru jer je uhvaćen kako vozi pod otjecajem opojnih sredstava.

Tyson bez imalo ustezanja i potpuno otvoreno priča o svojoj vezi s drogom, a jedne prilike je kazao da je prvi put kokain probao sa 11 godina.

Legendarni Amerikanac se smatra jednim od najboljih boksera svih vremena, dva puta je bio prvak u teškoj kategoriji, a tokom karijere ostvario je 50 pobjeda.

Top Komentari

BHparola
Jace i brze udaras, jer nisi ukocit
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi