Mike Tyson nokautirao čistača ulice zbog goluba: Razvalio sam ga...
Foto - Instagram

Iron Mike ispričao zanimljivu priču

Mike Tyson nokautirao čistača ulice zbog goluba: Razvalio sam ga...

Midhat Šljivak

Mike Tyson je tokom karijere imao dosta ispada van ringa.

Često je legendarni Iron Mike bio u centru pažnje medija, a gotovo nikada to nije bilo iz pozitivnih razloga.

Tyson je poznat kao veliki ljubitelj golubova. Uzgajao ih je tokom života, a ispričao je priču kako je zbog omiljenog goluba nokautirao čovjeka.

Sakupljač smeća je bacio goluba koji je umro u kantu i to je potpuno razbijesnilo Tysona koji je ga je nokautirao.

"Jedno jutro sam našao svog omiljenog goluba Julisa mrtvog. Bio sam uništen i htio sam u njegovu čast da od drvenog kaveza napravim palicu. Ostavio sam kavez na ulazu prema kući i otišao sam da donesem nešto", rekao je Tyson i nastavio je:

"Kada sam se vratio imao sam šta vidjeti. Čistač ulice je stavio kavez u drobilicu i poludio sam zbog toga. Razvalio sam ga desnom rukom, a on je kao pokošen pao na pod", rekao je Tyson.

Danas se Tyson bavi uzgojem marihuane, a naravno i golubovi su još uvijek tu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi