Mike Tyson nastavio s nevjerovatnim ispovijestima: Zapalio je džoint i počeo priču...

Filmske priče Iron Mikea

Mike Tyson nastavio s nevjerovatnim ispovijestima: Zapalio je džoint i počeo priču...

M. Šljivak

Čuveni bokser Mike Tyson iza sebe ima zaista burnu prošlost i život u kojem je prošao sve i svašta.

Iron Mike važi za jednog od najboljih svih vremena, a da nije bilo njegove teške naravi, vjerovatno bi stigao i do statusa najboljeg.

Godinama nakon završetka karijere Tyson otkriva zanimljive priče koje su zaista nevjerovatne. U svom podcastu je uz Snoop Dogga zapalio džoint i počeo je priču.

"Krenuo sam u jedan klub u Phoenixu, a Snoop je trebao na snimanje neke emisije i pojavio se sa vlastitim autobusom. Izašao je i kada je vidio mene, samo smo ušli unutra i tamo smo naredna dva sata pili i pušili travu", rekao je Tyson, a Snoop Dogg se nadovezao na sve:

"To su bili počeci moje karijere. Izvinjavam se fanovima".

Govorio je Iron Mike i kako je na njegov život itekako utjecalo to što je koristio psihodelični otrov od žabe.

"To mi je promijenilo kompeletan život. Koristio sam tu drevnu medicinu i bilo je nezamislivo, intergalaktičko. Odem na nebo, mtav sam. Uzmem to, udahem, izdahnem i umrem. Zaista sam bio mrtav. Nisam postojao, nisam to bio ja. Bio sam veoma uplašen i zadnji put kada sam to uzeo želio sam neku moć. Kada sam završio s tim, shvatio sam da želim pobjeći od strahova. Trebala mi je ljubav i zaljubio sam se u golubove", istakao je Tyson.

Zaista nevjerovatne priče legendarnog boksera koje bi lako mogle da završe u Hollywoodu jednog dana.

Top Komentari

Ivica_Osim8
najjači podcast Hott Boxing with Mike Tyson i Joe Roganov podcast, Tajsooo. je daddy najjaci boxer ikad uz Muhammeda Alija
6 3
tbra
Hahah nije ni ovaj dobar
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi