Cigle kokaina i marihuane, nokautiran čovjek nasred puta i Mike Tyson
Foto - EPA

Ispričao nestvarnu priču

Cigle kokaina i marihuane, nokautiran čovjek nasred puta i Mike Tyson

M. Šljivak

Život Mikea Tysona mogao bi se sasvim sigurno opisati u više filmskih nastavaka.

Ono što je on proživio tokom karijere može poslužiti kao strašan scenarij za vrhunski film, a Iron Mike često otkriva detalje iz prošlosti u svojim podcastima.

Sada je opisao kako je nasred autoputa pokušao da priebije Dona Kinga, svog nekadašnjeg promotora i čovjeka koji mu je prevarama uzeo stotine miliona dolara u devedesetim godinama.

"Vozili smo se autoputem i sljedeće čega se sjećam je da sam poludio i da sam udario momka (vozača Dona Kinga). Čim sam to napravio, stao je na kočnicu, a čim je stao počeo sam tući Dona na prednjem sjedištu. Pokušao sam nagovoriti djevojku da ga drži kako bih ga mogao udariti što bolje jer ovako nisam mogao", otkriva Tyson i nastavlja:

"Pustio sam ga i on je izašao iz auta. Pokušao sam ga se domoći, ali je uspio da pobjegne, odvezao se i ostavio me na putu. Bile su to moja djevojka i prijatelj".

Nije se tu završilo.

"Hodali smo po putu, automobili su prolazili, a zatim se pojavio jedan od njegovih ljudi iz osiguranja. Nije znao ništa, mislio je da smo zaglavili na putu. Stao je, a ja sam ljut jer radi za Dona i zatim sam ga nokuatirao nasred ulice. Došla je policija, a moja djevojka u kutiji koju drži ima cigle kokaina i marihuane. Odvezao nas je u hotel, samo me pitao je li sve u redu?. Cigle kokaina i marihuane su bile tu. Trebao sam biti u lisicama, a ne u hotelu. Čovjek je nokautiran na autoputu, a on me o tome nije ništa pitao", završio je priču Tyson.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Dobra lovacka
1 0
BlueBoys
Tyson pusi ko Turcin
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi