Mike Tyson ponovo u ringu!
Foto - EPA

Ne odustaje od borbi

Mike Tyson ponovo u ringu!

M. Šljivak

Mike Tyson se ponovo vraća u ring.

Nakon što je krajem novembra prošle godine odradio egzibicioni meč sa Royjom Jonesom, koji je na kraju završio neriješeno, Tyson nema namjeru da stane i želi još da se bori.

Iron Mike je sinoć objavio da će krajem maja odraditi novu borbu.

"Krajem maja se ponovo borim, 29. ili 31., nešto tako, u istom ringu gdje si se ti borio posljednji put", rekao je Tyson u svom podcastu meksičkom šampionu Canelu Alvarezu.

Canelo je svoj posljednji meč odradio na Hard Rock stadionu u Miamiju i bit će interesantno vidjeti sa kim će Tyson ući u ring.

U posljednjih nekoliko mjeseci spominjao se novi duel sa legendarnim Evanderom Holyfieldom, ali još ništa zvanično nije potpisano.

Ipak, ime rivala bi trebalo biti poznato jako brzo i ponovo ćemo imati šansu da uživamu u udarcima slavnog Iron Mikea.

Top Komentari

Barca.forever
Spiči Tayson
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi